Dobrodošli na MojWebSite.com!

Dobrodošli na MojwebSite, mesto na kojem se stvaraju kreativni web sajtovi. Da li Vam je potreban web sajt? Definitivno DA. Nije važno čime se bavite, da li imate već razrađen posao, tek počinjete da se bavite nekim poslom, ili ste jednostavno kreativna osoba i želite da imate svoju ličnu stranicu – blog, kako bi što više ljudi saznalo za vas i vaše aktivnosti.

Od kako se situacija sa raznim tkzv. “off line” aktivnostima znatno izmenila od proleća ove godine, i početka pandemije, mnoge stvari u našim životima su se izmenile, a najvažnija je ta, da je on line prisustvo, prisustvo na web-u postalo veoma značajno, skoro pa nezamenljivo.

Na ovom sajtu ćemo. kroz niz edukativnih tekstova, pokušati da vas upoznamo sa svim bitnim stavkama kada je u pitanju planiranje i izrada sajta, tako da ćete biti u stanju da i samostalno izradite jednostavan web sajt prema svojim potrebama.

Ako pak želite da izradu svog sajta prepustite profesionalcima, možete da nam se obratite za konsultacije – daćemo sve od sebe da izadjemo u susret vašim idejama i željama.

Olivera
Written by Olivera
See Olivera's latest posts
Autorka portala za presnu ishranu sirovahrana.rs i bloga oliverarosic.com